Historia

BottaLAN seuraa MÖYKKÄ-LAN -juhlien arvokasta perinnettä. Jo vuodesta 2017 Möykkä Organizing on yhdistänyt niin pohjalaiset kuin pohjalaismieliset lanittajat aina joitakin kertoja vuodessa Ostrobotnia-taloon.

Möykkä Organizing -tapahtumat

MÖYKKÄ-LAN – AUTUMN 2017 
29.9.-1.10.2017 
Tapahtumaan osallistui n. 30 pohjalaista. Turnauksia järjestettiin mm. League of Legendissä, Crash Team Racingissa ja Duck Gamessa. Kaamein korvamato -kilpailun yksiselitteinen voittaja oli Pelle Hermanni Faintcore Remix. Lanien suunnattoman suosion pohjalta pääjärjestäjät päättivät varata tilat seuraaviin laneihin ja järjestää vielä eeppisemmän tapahtuman.

MÖYKKÄ-LAN – SPRING 2018 
9.-11.3.2018 
Tapahtumaan osallistui n. 30 pohjalaista. Turnauksia järjestettiin mm. Worms World Party Remasteredissa, League of Legendsissä sekä Crash Team Racingissa. Lisäksi laneilla oli useampi kompo ja esimerkisi Uberscheisse Musik Kompetitionissa voittajia palkittiin kolmessa kategoriassa: Niin paska että se on hyväNiin paska että korvat tippuu spontaanisti päästä sekä tietysti ns. yllätyskategoriassa.

MÖYKKÄ-LAN – AUTUMN 2018 
28.-30.9.2018 
Tapahtumaan osallistui n. 30 pohjalaista. Turnauksia järjestettiin runsaasti ja suuren tilanpuutteen ja toisaalta verkkotekniikan haasteiden vuoksi päätettiin, että seuraavat lanit järjestetään 5. kerroksessa!


Lanien historiasta löydät dataa esimerkiksi osoitteesta https://fi.wikipedia.org/wiki/L%C3%A4hiverkkotapahtuma

W! on õllepoisike!