Meistä

BottaLAN on Pohjalaisen Valtuuskunnan ATK-vastaavien lempilapsi ja he toimivat myös tapahtuman pääjärjestäjinä. Tapahtuma onkin tarkoitettu ensisijaisesti kaikkien pohjalaisten osakuntien (Etelä-Pohjalainen Osakunta, Vasa nation ja Pohjois-Pohjalainen Osakunta) kaikille jäsenille. Pohjalaisesta Valtuuskunnasta voit lukea lisää täältä.

Vaikka tapahtumalla on pääjärjestäjät, ei BottaLAN kuitenkaan syntyisi ilman muidenkin vapaaehtoisten panosta. Pääjärjestäjät ja muut vapaaehtoiset muodostavat tapahtuman järjestelytiimin eli Möykkä Organizingin.

Tapahtuman järjestelytiimin jäsenet saavat myös järjestelypanoksestaan pientä etua, kuten mahdollisuuden valita ensimmäisenä parhaat konepaikat päältä, mahdollisesti jotain swägää (jos joskus budjetti sellaiseen riittää) ja tottakai mahdollisuuden olla itse päättämässä Ostrobotnia-talon suurimpien lanien linjoista!

Järjestelytiimiin pääsee myös mukaan! Ole yhteydessä lähimpään pääjärjestäjääsi valitsemallasi viestimellä. Joissakin viestimissä vastaamme tosin nopeammin, kuin toisissa.

W! on õllepoisike!